Nå begynner det å nærme seg slutten for både prosjektet og skoleåret, og da er det på tide med en liten gruppevurdering. Vi har nå vært på gruppe/ jobbet sammen i 17 uker - noe som har vært veldig spennende.

Jeg synes gruppa har fungert veldig bra, og alle har kunnet bidra med noe hele veien.
Når det har kommet til arbeidsoppgaver, så startet vi med at alle skulle gjøre like mye, men siden noen jobber raskere enn andre, så ble det etter hvert til at noen gjorde mer enn andre. Jeg personlig synes ikke at dette har gjort noe, og vedkommende har heller ikke sagt noe om det selv, så da antar jeg at det har gått greit. Vi har, i rulleteksten, blitt kreditert etter det vi har gjort, så de som har gjort mest har da også fått med dette der.

Vi har kommunisert bra og vi har stort sett hele tiden visst hvem som skal gjøre hva, og når. Vi har jobbet utifra et program som heter Dropbox. Alle filene våre ligger da både lokalt på PC-en og i "skyen". Ved at de ligger i skyen, altså på internett, gjør at alle arbeidsfilene våre blir lastet ned på PC-en vi jobber på dersom vi installerer Dropbox på den. Dette har vært veldig greit og vi har sluppet å tenke på å overføre dagens arbeidsfiler over på harddisk etc. siden alt blir lastet opp på internett.

Det har vært perioder der vi har jobbet litt saktere enn andre, men jeg synes det generelt har gått greit. Vi fulgte tidsplanen vi hadde satt oss i starten av perioden helt frem til animasjonsdelen. Her ble det til at vi jobbet litt lenger enn planlagt, men det synes jeg det var verdt. Vi fikk litt dårlig tid mot slutten og måtte skru ned litt på rendersettings på visse scener for å i det hele tatt rekke å rendre ut alt innen fristen, men det er ikke snakk om mye, så det er ikke sikkert det vil bli lagt merke til.

Alt i alt, så har dette vært et vellykket prosjekt og jeg er veldig fornøyd med resultatet.
5/30/2012 11:04:30 pm

Great info, thanks

Reply
7/14/2012 02:48:04 am

Nice info dude

ReplyLeave a Reply.